Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAGBI

VIDEO Pogledajte ovaj brutalan start! Igrač se prevrtao od bolova pa povraćao na terenu

Ragbi
Screenshot Youtube
20.05.2024.
u 12:03

"Dodavanje za bolnicu", napisao je jedan navijač što je termin koji se u ragbiju koristi za dodavanje koje suigrača dovede u situaciju grubog fizičkog kontakta s protivnikom, to jest "poslije kojega može u bolnicu"

Zvijezda australskog ragbi klupa Penrith Panthersa, 20-godišnji Jack Cole, zadobio je izrazito težak udaraca prilikom obaranja na utakmici protiv New Zealand Warriorsa. Cole u skočio kako bi uhvatio loptu, u trenutku kad je se domogao srušio ga je Novozelanđanin Adam Pompey.

Pompey se zaletio izravno u rebra Colea koji je u trenutku udarca još bio u zraku. Igrači su pali na travnjak, a Cole je ostalo ležati na travnjaku prevrćući se od bolova. Nakon što se pridigao bio je vidljivo ošamućen, a zatim je počeo povraćati usred terena. Kako je izgledao poslije kontakta možete pogledati OVDJE.

Ovakvo brutalno obaranje šokiralo je čak i vjerne obožavatelje ovog žestokog sporta. "Ovo izgleda kao ponedjeljak ujutro", napisao je jedan od navijača. "Dodavanje za bolnicu", napisao je drugi što je termin koji se u ragbiju koristi za dodavanje koje suigrača dovede u situaciju grubog fizičkog kontakta s protivnikom, to jest "poslije kojega može u bolnicu".

Nakon ovog udarca Coleu utješan nije bio niti rezultat. Premda su u utakmicu ušli kao favoriti, Panthersi su naposljetku izgubili od Warriorsa rezultatom 22:20. 

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

Ragbi
1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije