Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDNICA NAKON POLUFINALA

Europa poludjela za Baby Lasagnom: Samo mu dajte trofej!

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/38
07.05.2024.
u 23:21

Marko je završio u finalu, a reakcije se ne prestaju nizati nakon što su pročitane zemlje koje ulaze u finale.

 Prva polufinalna večer Eurovizije je završila, a naš predstavnik Baby Lasagna s pjesmom "Rim TIm Tagi Dim" nastupio je sedmi po redu. Baby Lasagna od samog početka veliki je favorit ovog Eurosonga i stalno se penje na kladionicama, a podržavaju ga ljudi iz cijelog svijeta. To se vidjelo i u prijenosu, kada se čulo da cijela publika pjeva uz Lasagnu.  Marko je završio u finalu, a reakcije se ne prestaju nizati nakon što su pročitane zemlje koje ulaze u finale. Pratili smo što pišu fanovi na X-u i na Instagramu. Za prolazak u finale borilo se 15 zemalja, a samo njih 10 uspjelo se plasirati nakon prvog polufinala. U finale su između ostalih prošli i Srbija i Slovenija. 

Foto: instagram

Foto: Instagram

 

 

 

 

Zahvaljujući pobjedi Loreen s pjesmom "Tattoo", u Liverpoolu 2023., švedska televizijska kuća SVT, zajedno s Europskom radiodifuzijskom unijom (EBU), organizator je ovogodišnjeg natjecanja.

VEZANI ČLANCI:

Kroz večerašnju prvu polufinalnu večer u Malmö Areni vodile su nas hollywoodska a zvijezda Malin Åkerman i popularna švedska televizijska voditeljica, komičarka i eurovizijska veteranka Petra Mede. 

VIDEO Baby Lasagna otkrio svoje rituale prije izlaska na pozornicu

Komentara 1

ĐN
Đuro Nutrija
06:32 08.05.2024.

Bravo Lazagnja, deklasirao, rasturio konkurenciju, ako ne pobijedimo otkazujem Hrt-u pretplatu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije