Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRATILA SE MEDIJIMA

Emotivna poruka supruge kontroverznog nogometaša nakon obiteljske tragedije: 'Samo jedno vas molim...'

KATAR 2022 - Utješni poljubac Milanu Borjanu, vrataru Kanade, nakon izgubljene utakmice
Goran Stanzl/PIXSELL
07.05.2024.
u 19:07

Ovaj je vratar izazivao brojne kontroverze u tijeku svoje karijere, pa je tako govorio da se rodio u "srpskom Kninu" i još koješta slično, uz veličanje "srpske Krajine"

Milan Borjan, nekadašnji kapetan Crvene zvezde i vratar kanadske nogometne reprezentacije doživio je obiteljsku tragediju početkom ovog tjedna. Naime, u 85. godini preminula mu je baka, Štefica Borjan.

Ovaj je vratar izazivao brojne kontroverze u tijeku svoje karijere, pa je tako govorio da se rodio u "srpskom Kninu" i još koješta slično, uz veličanje "srpske Krajine"... Borjana je i sama njegova pokojna baka znala kritizirati zbog stavova o Domovinskom ratu i Kninu.

Zamjerala mu je što stalno govori o djetinjstvu, vojno-redarstvenoj akciji Oluja, padu Krajine... Zato se sada i mediji u regiji bave njenim izjavama.

- Naravno da sam ljuta, neka je primio četiri gola za Kanadu, šta ću mu ja? Je l sam mu ja kriva? On nije rekao ništa naročito, samo da je rođen u Kninu. I da voli, kako se kaže to... Krajinu, je*ala ga Krajina. Ja sam bila odmah ljuta, šta spominješ Krajinu? Baba ti je Hrvatica, a tata napola Srbin i napola Hrvat. Nema u familiji neke mržnje, niko nikoga ne mrzi i niko nikoga ne prezire - rekla je Štefica svojevremeno.

Nakon smrti Štefice Borjan oglasila se supruga kontroverznog vratara, Snežana Borjan.

- Počivaj u miru baka Štefice. A hrvatski novinari i mediji da puste porodicu na miru da ožale majku, baku, prabaku... Samo malo ljudske i novinarske etike, molim vas - napisala je Snežana Borjan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije