Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstvena i emotivna priča

'Jakirović nije Mostarac već Metkovac s dna kace. Sve je krenulo iz pošte, susjedstva dvije legende'

06.05.2024.
u 20:34

– On je jako skroman čovjek. A kritike je imao prilike naučiti od Sesveta, preko Gorice, Zrinjskog, do Dinama. Znao je što ga čeka u Maksimiru, da će biti "pljuvanja".

Komentara 4

Avatar barba_arba
barba_arba
21:59 06.05.2024.

Taj Metković postaje drugi Šibenik

FR
freeshooter
21:40 06.05.2024.

...uz prava pojačanja, te ostanak Brune i Martina... trener Jaka će još postati legendarni i obožavani trener Dinama, sa velikim rezultatima i tu mislim na slijedeću sezonu, a bio je osporavani, no tu pokazuje veliku vrlinu, svoju upornost i tvrdoglavost, ustrajanost ka cilju, a to je put ka uspjehu... idemo dalje, samo jako... ale, ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije