Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA LEDU

NHL: Boston Bruinsi su svladali Florida Pantherse 5:1 i poveli 1:0

SPORTS-HKN-BRUINS-PANTHERS-MI
MATIAS J. OCNER
07.05.2024.
u 12:17

Vratar Bostona Jeremy Swayman je upisao 38 obrana, dok je Sergej Bobrovski obranio 24 udarca prema vratima Floride

Boston Bruinsi su u prvoj utakmici drugog kola sjevernoameričkog NHL doigravanja na Floridi svladali Pantherse 5-1 i poveli 1-0 u seriji na četiri pobjede. Druga utakmica je na rasporedu u srijedu i igra također u Sunriseu na Floridi.

Domaća momčad je povela pogotkom Matthewa Tkachuka koji je zabio gol u 32. minuti. Međutim, nakon toga su u drugoj trećini za Boston zabili Morgan Geekie, Mason Lohrei i Brandon Carlo, a Justin Brazeau i Jake DeBrusk zapečatili su pobjedu u zadnjoj dionici utakmice.

Vratar Bostona Jeremy Swayman je upisao 38 obrana, dok je Sergej Bobrovski obranio 24 udarca prema vratima Floride.

NHL doigravanje ISTOČNA KONFERENCIJA, polufinale: Florida Panthers - Boston Bruins 1-5 (Boston vodi 1-0 u seriji na četiri pobjede)

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije