Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ STRUČNJAKA

'Ovo je najslabije suđenje stranca ove sezone. Dinamo nije igrao ništa, a zna se tko radi prevagu'

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
06.05.2024.
u 07:00

- Rijeka je igrala konstantno gotovo cijelo prvenstvo, sve do Lokomotive i Dinama. Rijeka si nema što zamjeriti, ona je napravila odličan posao ove sezone, bila je do same završnice u igri za naslov prvaka, i može biti ponosna na sebe. Na kraju, još je u igri za Kup.

Ključne riječi

Komentara 20

BJ
bjmaro
09:03 06.05.2024.

Zašto svi analitičari potenciraju -2 udarca ,2 gola-. Dinamo ravnopravan i dao prekrasne golove. Očito da se Rijeka ispuhala i Ivanović i Pašalić plačaju danak mladosti i neiskustvu. Rijeka je čudo sa 3-4 puta manjim proračunom od Hajduka

AN
Antonio1952
08:34 06.05.2024.

Da je sudio naš oči bi mu izvadili i tjednima povlačili po medijima.

Avatar Madafakr
Madafakr
07:57 06.05.2024.

Ništa sporno osim izostavljeni drugi žuti Selahija..btw nekad pobjede nisu s briljantnom statistikom, a Dinamo je dokazao da i tada može pobjediti..pohvale Rijeci na dobroj borbi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije