Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN ČIN

Majka bacila svojeg sina u rijeku punu krokodila nakon svađe s mužem

Indija: Svakodnevnica ljudi na delti rijeke Ganges
Foto: Zheng Huansong/XINHUA
07.05.2024.
u 11:20

Obdukcija bi trebala potvrditi uzrok smrti šestogodišnjeg dječaka, ali policijski službenik kazao je kako je mališan zadobio teške tjelesne ozljede i nedostajala mu je šaka i vjeruje se da je dječaka nasmrt izgrizao jedan ili više krokodila.

Majka u Indiji bacila je svojeg šestogodišnjeg sina u rijeku punu krokodila koji su potom ubili nesretnog dječaka. Motiv tog strašnog čina je taj što je dječak rođen s nekim oblikom invaliditeta koji uključuje govornu manu, što je jako smetalo ocu.

Savitri Kumar (26) iz indijske države Karnataka žestoko se posvađala s dječakovim ocem Ravijem Kumarom (27) koji joj je više puta naredio da ''baci dijete'', piše Times of India, prenosi Daily Mail.

Policija navodi kako je 27-godišnji suprug navodno godinama dovodio u pitanje njezinu odluku da rodi dijete s invaliditetom. Nakon što su se opet posvađali, ona je bila ''uznemirena'' te je nakon toga navodno bacila svojeg sina u otpadni kanal koji se ulijeva u rijeku Kali, koja je prepuna krokodila.

Susjedi koji su tome svjedočili pozvali su policiju koja je angažirala ronioce u potrazi za dječakom u vodi, ali bezuspješno jer ih je mrak ometao u radu. No, kad su se vratili u nedjelju, mogli su samo konstatirati kraj potrage jer su pronašli djetetovo tijelo na kojem su bili vidljivi tragovi ugriza.

Obdukcija bi trebala potvrditi uzrok smrti šestogodišnjeg dječaka, ali policijski službenik kazao je kako je mališan zadobio teške tjelesne ozljede i nedostajala mu je šaka i vjeruje se da je dječaka nasmrt izgrizao jedan ili više krokodila.

Policajac je rekao medijima kako je riječ o ubojstvu i uhićeni su i muž i žena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije